Tudi vi najbolj razveselite svojega otroka, ko je na mizi piščančje meso in to vse bilo katero, ampak ocvrto. Pri nas doma so otroci najbolj srečni, če vidijo, da bo za kosilo ocvrto meso, ker ga imajo najraje. 

Tudi, ko gremo jest v kakšno restavracijo, se nam najbolj prileže piščančje meso. Jaz takrat niti ne kompliciram, ker vem, da bodo otroci to pojedli, zakaj bi jim potem naročevala nekaj drugega. Ko so bile otroške počitnice in sem imela na počitnicah 3 otroke, sem vedela, da jih bom najbolj presenetila, če jim bom pripravila piščančje meso. Zato sem šla v trgovino po peruti in doma pripravila ocvrte peruti. Vedela sem, da moram za vsakega imeti kar nekaj peruti, ker jih imajo radi. Ko se je vonj iz kuhinje širil v otroško sobo, so prišli hitro pogledat, kaj pripravljam in ko so videli, da bo piščančje meso in to ne bilo katero, ampak ocvrto, so biki že vsi takoj lačni. Komaj so dočakali kosilo, kar vsi skupaj so prišli v kuhinjo in čakali. 

To je res lepo videti, ko imaš na obisku otroke in jim pripraviš jed, ki jo z veseljem pojedo. Takrat jaz nikoli ne kompliciram z določeno jedjo, ker vem, da je boljše, da jim pripravim jed, za katero vem, da jim je dobra in se potem vse lepo poje. Drugače kuham, potem pa vse ostane na krožnikih, oni pa so še vedno lačni. 

Ja, piščančje meso imajo otroci res radi, to sem spoznala že kar kmalu. Le malokrat se vam bo zgodilo, da bo en otrok rekel, da mu ocvrto piščančje meso ni dobro.

Če želite razveseliti svoje otroke, potem je piščančje meso prava rešitev, ker bodo takšne jedi prav veseli in boste imeli zadovoljne obraze in polne trebuščke. Pri nas je piščančje meso na mizo trikrat na teden.