Odločitev, da se vpišem v fitnes je bila pravilna

Nekaj časa sem že premišljevala, da se moram vpisati v neko športno dejavnost, ker sem čutila, da je moje telo šibko. Hotela sem delati na gibljivosti in na mišicah. Najprej sem se vpisala na aerobiko, a sem kmalu spoznala, da je veliko skakanja in to meni ne paše. Tako sem nehala hoditi, ker enostavno nisem imela veselja. Kasneje pa sem zaradi bolečin in šibkosti videla, da brez gibanja ne bo šlo. Tako sem se odločila za fitnes in to je bila edina prava odločitev. Zavedala sem se, da moram začeti počasi, kajti če bi začela preveč intenzivno bi verjetno obupala. Tako sem fitnes obiskovala vsak dan. 

Moji prvi dnevi so bili zelo sproščeni, ker sem si vzela čas, da enostavno spoznm naprave in da se predvsem naučim telovadit pravilno. Tako je minil prvi mesec in jaz nisem obupala. Dobila sem veselje do fitnesa in začela trenirati bolj intenzivno. Vedno je v fitnesu bil prisoten trener in lahko sem ga spraševala za nasvet. 

Danes mineva osem mesecev in jaz imam polno energije, moje telo je močno in gibčno. Ponosna sem nase, da sem končno imela telo, na katerega sem bila ponosna. Najbolj zanimivo pa je to, da nisem nikomur povedala, da hodim na fitnes in čez pol leta je bila moja postava drugačna. Izgubila sem nekaj kilogramov in pridobila mišično maso. Danes je moja postava lepa in ponosna sem nanjo. Ne predstavljam si, da neham telovaditi, ker je fitnes postal del mojega vsakdana. Če en dan ne obiščem fitnesa, se ne počutim dobro. Še dobro, da imam fitnes v bližini doma in moje delo poteka od doma, tako da si sama urejam, kako bo potekal moj dan. Ker imam sedeče delo, mi fitnes pomaga, da poskrbim za lepo držo in krepim določene mišice, ki so še kako pomembne, da sem zdrava in brez bolečin.