Danes je veliko stilov, predvsem pa je pomembno to, da se oblečemo tako, da se v oblačilih dobro počutimo. Sama priznam, da sem včasih veliko preveč zapravila za oblačila in da mi je še kako žal, ker bi danes imela več prihranjenega denarja. Najbolj pa sem bila jezna, ker nekatere majice ali hlače sploh nisem nikoli oblekla, pa sem jih drago plačala. 

Ja, to so bili tisti časi, ko sem živela za modo, bila sem mlada, lepa in ko sem si kupila kaj novega, sem bila tako srečna. Velikokrat sem si doma vzela čas za stile in si tako v omaro zložila majice Ruži line in hlače, ki so se ujemale. Še sedaj se dobro počutim, ko pomislim na te lepe, sproščene čase, brez težkih problemov. Bilo mi je lepo. Danes sem drugačna. Predvsem, če gre za oblačila, danes grem v trgovine s težavo, in ko grem, ne vem, kaj naj kupim, enostavno se ne morem odločiti, katere majice Ruži line so mi všeč, katere hlače izbrati, kot da sem izgubila svoj stil. Še kakšno barvo las bi imela danes več ne vem.

In veste, kaj se je zgodilo? Najraje nosim reklamne majice, teh pred leti ne bi nikoli nosila, sedaj pa jih. Mož dela v podjetju, kjer imajo vsako leto drugačne reklamne majice in tako mi jih prinese kar nekaj. Všeč mi je predvsem, ker so te majice tako prijetne, raztegljive in iz bombaža. Nekaj jih nosim čez dan, nekaj pa jih imam za spat. 

Sedaj se je navadil tudi moj mož, da jih nosi. Včasih, ko greva kam za konec tedna, sva oblečena v iste majice Ruži line, mene to ne moti. Sem pa že premišljevala, kako se z leti spreminjamo, včasih ne bi nikoli oblekla takšne majice, danes pa jih imam najraje. Najbolj pa si zadovoljen, da nosiš, kar ti je všeč in se ne oziraš na druge.