V življenju sem vedno imel rad izzive, nikoli se nisem ustrašil, težje kot je bilo, bolj se upal, da mi uspe. Tokrat je do mene stopil direktor in mi rekel, da bi potreboval človeka na obali, če poznam koga. Takrat pa se je v meni prerodila ideja, da bi na obalo šel jaz, le da nisem imel nepremičnine obala in nisem vedel, kako bi to speljal. Šefu sem rekel, da se bom pozanimal, če koga poznal in da mu bom javil v bistvu pa sem šel takoj v akcijo, koliko stanejo nepremičnine obala in koliko stane najem.

Videl sem, da si nepremičnine obala sicer ne morem privoščiti, lahko pa si bom privoščil najemnino. Tako dolgo sem iskal po netu, da sem našel primerno stanovanje za najem, takrat pa sem stopil do šefa in mu povedal svojo željo, da si sam želim na obalo in če mi to mogoče lahko uresniči. Videlo se je, da je šef bil precej presenečen, kajti jaz sem imel svoje delo nekje drugje in me je potreboval. Rekel mi je, da bo premislil in me čez nekaj dni poklical na sestanek. Upal sem, da bom lahko šel na obalo, šef je bil zelo resen, prvo kar me je vprašal je bilo, kako sem si jaz to zamislil? Povedal sem mu, da so res nepremičnine obala drage, a lahko bi si najel eno manjšo garsonjero in bi šlo. Povedal sem mu, da si želim ta izziv in da bi skušal delati čimbolj. Šef mi je pritrdil in rekel, da če si v enem mesecu najdem stanovanje, potem je delo moje.

Ko sem našel najemniško stanovanje, sem mu to tudi šel povedat. Vprašal me je, kako mi bo to uspelo, kajti nepremičnine obala so drage, pa sem mu povedal, da naj ne skrbi. Tako sem se v začetku meseca že selil na obalo, kjer so me čakali novi izzivi.