Z možem sva se odločila, da bova gradila hišo. To je bil res lep trenutek, ko sva se resnično odločila za ta korak. Hitro pa so prišli problemi, kako naj bi najina hiša izgledala, ker sva imela vsak svoj okus. Tako si je mož želel visoko hišo, jaz pa pritlično. Pri nama je nastal problem že na začetku in nisem si predstavljala, kako bova midva zmogla skupaj sprejemati odločitve, ker imava različne okuse. 

No, kmalu se je vse uredilo, kajti mož je popustil in rekel, da bo on srečen, če bom srečna jaz, tako sva začela graditi pritlično hišo. Ker pa sem se sama zavedala, da morava pri hiši odločati oba, sem mu dala proste roke glede vrat in oken. 

Pri notranji opremi pa sva se nekako razumela. Bila sem presenečena, da je tako, ampak nama je šlo prav lepo. Ko sva hodila po salonih, sva se odločala skupaj in prišla vedno do prave rešitve. 

Kakšen načrt izbrati za vaš dom, je resnično težka odločitev. Veliko ljudi pravi, ko imajo hišo že postavljeno in v njej živijo nekaj let, da bi hišo, če bi jo ponovno gradili, naredili čisto drugačno. Tako sem jaz tudi prepričana, da če bi gradila večkrat, si nobena hiša ne bi bila podobna, kajti ljudje smo takšni, da se spreminjamo in prav je tako.

Ko pride čas, da si zgradimo hišo, so naše odločitve prave. Kajti takrat izberemo hišo, ki si jo želimo. Najpomembnejše pa je, da izberemo arhitekta, ki nam bo dobro svetoval, kako naj naša hiša izgleda, glede na lokacijo, kjer bo stala.